lördag 19 december 2009

Hallelulja

Vad tråkigt jag har! Ingen aning om vad jag ska hitta på... Kom just hem från en sväng på stan där jag fixade dom sista klapparna. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa nånting i år men ni vet ju hur det brukar bli med det... Hursomhelst, nästan sorted nu förutom att jag behöver några fler ettiketter för att veta vad som är till vem! På väg hem sprang jag över en klänning och ett halsband som bad om att få följa med mej..



Med svarta leggins och höga klackar till blir detta en perkekt fest outfit! Kan även dressas ner med platta skor och jeans - dubbel glädje :)



1 kommentar:

  1. Hej vännen, usch din stackare som är stuck with the boys! Lol! Men jag är stuck på Arlanda, inte kul det heller. Dessutom har jag fått lite feber och mitt huvud är sprängfyllt med snor (äckligt, i know). Så det blir nog inget jobb för mig imorn, måste nog inse mina begränsningar....gör alldeles fööör mycket, inte bra. Men du vilken snygg klänning och halsbandet! Sååå kul att shoppa, saknar våra shoppingdagar...men till våren/sommaren får vi ta några rundor när du är hemma igen. :-) Jag köpte en jättefin syårsklänning igår, måste lägga upp en bild så ska du få se. Är väldigt nöjd.
    By the way, här är det -18 grader och fullt med snö, riktig vinter mao.

    Miss you, pusssssss

    SvaraRadera