tisdag 15 december 2009

Spegelblank


Idag ligger sjön alldeles spegelblank utanför fönstret, svårt att tro att det ösregnade och blåste storm så gott som hela natten. Jag sov inge bra utan låg o vände och vred på mej under många timmar, lyssnade på blåsten och dörrarna som knarrade och hade sej av vinddraget.. Förmodligen därför jag känner mej lite mosig nu!

Har hunnit med att dricka en smoothie till frukost, ringa pappa o tackat för paketet som kom igår samt hälla i mej en kaffe. Nu är det meningen att jag ska ta mej till gymmet men det tar emot.. önskar jag hade nån att gå med! C är nere på farmen idag, sista dan innan hans kompis K kommer hit från Sverige. Jag borde med andra ord njuta lite extra av tystheten och lugnet idag!

Tänkte fortsätta julklappshandlandet idag, måste hitta nåt åt C:s mamma o pappa. C är avklarad - det blev en ny Samsung mobil med en handsfree earpeice (öronsnäcka på svenska?). Supersnygg är den, hoppas bara han kan vänja sej med touch-screen. Och ännu viktigare, att han inte går o köper en själv innan jul! Min älskling går nämligen igenom telefoner snabbare än någon annan jag vet... Att dom blir flitigt använda är en underdrift!


Här är den lilla läckerbiten! Samsung S5603

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar