fredag 11 december 2009

Skin-Check

Idag har vi varit o gjort en skin-check för leverfläckar, 150 dollar kostade det för oss båda men det var värt varenda dollar. Doktorn hittade inget onormalt på nån av oss o sa att nu behöver vi inte komma tillbaka förrän om 5 år (förutom om vi upptäcker nån konstig/ovanligt snabbväxande fläck förstås) - skönt!

Sen stack vi iväg o cyklade Skyline med Fraiser och Indri o deras hund Dorge - superkul var det. Egentligen var det tänkt att vi skulle på V o T:s Xmas party ikväll men det blev inställt pga vädret så förhoppningsvis sticker vi iväg o cyklar Wynyard istället.. Så länge det inte börjar regna sjukt mycket.

Fick ett bud på en av lägenheterna idag men det innehåller förutom en summa cash ett byte mot en kommersiell byggnad i Dunedin.. Inte direkt vad vi är ute efter. Byggnaden har dessutom varken särskilt bra läge eller hyresgäster som är bundna till ett long-term kontrakt. Så vi kommer tacka nej. Lättare sagt än gjort då mäklare kan vara oerhört pushiga om man visar minsta lilla intresse.. C ligger på soffan o försöker ta en tupplur medan hans telefon ringer konstant!

Såg en annons i tidningen idag om att Pulse Fitness, gymmet där jag tränar, söker Personliga Tränare. Vill egentligen inte tillbaka till den branschen men funderar på att ge det en chans ändå.. Så less på att gå o vänta på att nåt ska hända på husfronten. Vad jag kanske inte ska ta upp på intervjun är att jag planerar att åka till Sverige ett par månader under vintern (här). Då lär jag knappast få jobbet! Fast jag hatar att ljuga så jag funderar på att säga som det är ändå o sen hoppas på det bästa..



Hmm.. ska man bli PT igen kanske?


Jaa varför inte - jag trivs ju ändå bäst i träningskläder haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar