onsdag 16 december 2009

Ibland måste man dra en vit lögn...


Ligger nere i sovrummet o bloggar efter att ha dragit ett lögn om att jag var trött.. I själva verket är jag inte vidare trött alls men filmen killarna valde är verkligen asdålig, jag klarade inte av att kolla en minut till!

K kom ju idag, C:s polare från Sverige. Vi trodde först att han missat planet då vi efter att ha väntat på flygplatsen i över 2 timmar (pga av nåt strul med planet i Sydney) - fortfarande inte såg skymten av honom i ankomsthallen. Vi väntade i närmre en timme på att han skulle komma genom Customs o var på väg att åka hem när han plötsligt dök upp - sist av ALLA. Visade sej att han hade fått frågor om han sålde narkotika, använde droger eller hade barnpornografi med sej på någon av sina 2 datorer! Sen hade dom vänt upp och ner på allt hans bagage. Jag vet att dom är extremt hårda här, liksom i Australien men detta var ju i helt sjukt...

Imorrn ska grabbarna ner till farmen - jag stannar hemma då jag vet att det kommer att bli 3 väldigt intensiva veckor, behöver det lilla andningsrum jag kan få :)


Jag just nu - himla nöjd över att slippa se mer Sci-Fiction..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar