måndag 21 december 2009

Kvällsinlägg är jobbiga..

...för att att uppdatera en hel dag tar ju ett tag! Eller förhoppningsvis iaf, annars har man ju haft det rätt tråkigt ;) Min dag har kanske inte varit världens roligaste men har hunnit med en del; morgonen spenderades nere på farmen i möte med bankmanagern där vi fixade nya konton o grejer. Är meningen att jag och C ska börja sköta ALLT pappersarbete som gäller farmen och nu när vi håller på o byta bank är det ett bra tillfälle att lära sej rutinerna från början!
När vi kom hem hade vi suttit i bilen i flera timmar så efter en enkel lunch o lite slapp i soffan framför youtube-klipp av Björn Gustafsson, började det klia i benen på mej. Tog med mej C o så stack vi till 7mile för lite härlig cykling! K kände för att ta det lugnt så han stannade hemma o drack några öl och klippte gräsmattan(!!) Alla nöjda o glada :)

Väl hemma lagade jag pajen jag snackade om igår (men som blev bytt mot indisk take away hurra!). Måste säga att den blev jäkligt god! Nu ska vi alldeles strax kolla på film.. Förresten, imorrn blir det till att köpa kökstillbehör - fick nämligen en bokning av lägenheten intill för fyra nätter över nyår! Vi har varken TV inkopplad eller nåt annat för den delen så nu blir det full fart o fixa iordning lägenheten så den blir bobar (kan man säga så?).

Nu - movietajm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar