fredag 19 februari 2010

Fashion-blogg - moi??

Gjorde ett försök att plåta några outfits-bilder innan bion - det gick sådär; här har ni anledningen till att det blir så få sådana haha:

Älskling ville vara med på ett hörn.. bokstavligen :)

Ett försök till... smile!

Nä nu e jag trött på det här - let's go!

Ber om ursäkt för den usla bildkvaliteten men min lilla digital kamera verkar sjunga på sista versen.. Lite som jag för tillfället - läggdags med andra ord!

Filmen var riktigt bra - en riktig feel-good movie :) Se den om ni inte redan har!

Natti Natti

2 kommentarer:

  1. Hej min Emmis! Verkar som om ni hade en mysig fredagsdate, du och din älskling. Har funderat på att gå och se den där filmen, nu efter att du har sett den och gillade den så måste jag ju bara se den. Här hemma känns det som om jag har jobbat alldeles föööör mycket i två veckor, därav dåligt bloggande. Har ingen inspiration och jag tror att det ständiga snöandet gör sitt också, man ser inget slut på vintern. Vill ha vår nu! Och sen sommar, när du är hemma och vi kan hänga hela sommaren. Längtar såååå! Men nästa vecka är det lugnare på jobbfronten igen, då ska jag nog hitta lite inspiration till att blogga. Saknar dig som alltid och tycker att det är dags för en telefondate igen. Stor kram från ett svinkallt vinter-Sverige.

    SvaraRadera
  2. Hej söta! Men då bokar vi in en telefon-dejt nästa vecka när du har det lite lugnare! Längtar efter att prata med dej:)Förstår om du är trött på den eviga snön och redo för våren! Själv börjar jag längta efter att dra på mej ett par snygga stövlar, halsduk och nån mysig kofta när jag går ut.. Knäppt va! Fast jag vet att det inte kommer vara långvarigt - sommaren är ändå härligast! Men hör av dej nästa vecka när du har tid så prickar vi in en telefon-kväll/morgon! Stor kram på dej gumman

    SvaraRadera