måndag 22 februari 2010

Inte som planerat

Åh min nyttiga måndag har totalt gått åt skogen jag lova.. Blev ingen promenad imorse då jag var alldeles för trött. Efter en dusch o frukost i hopp om att vakna till bar det istället av till farmen där jag fortfarande sitter nu o klockan är 20 över tre. Tog inte med mej promenadskorna då jag trodde att det skulle bli en snabbvisit, men då C:s föräldrar skulle bort på middag så måste C hämta kossorna. Vilket betyder att vi inte kan åka hem förrän klockan fem. Tar sedan 1,5 timme upp till Queenstown så kommer vara hemma tidigast halv sju.

Hungrig som jag var scannade jag skåpen i jakt på nåt att äta men hittar förstås bara kakor! Så nu har jag klämt i mej 5 stycken för att stilla hungern.. Nu är jag trött och sur!

Blä.

Inte alls en rättvis bild av hur jag känner mej nu..
fast tagen för en liten stund sen


En kul sak, C:s mamma gav mej och C hennes lilla Canon Digital kamera hon just fått men tyckte var för krånglig.. Perfekt ju, minns ni hur jag klagade över att min lilla kamera tar kassa bilder. Denna tar dock fina bilder o har en massa bra inställningar! Måste bara lyckas klura ut hur jag får bort det fula datumet nere i hörnet på varje bild...

1 kommentar:

  1. Vad kul det blev när jag loggade in på din blogg och läste om måndagen som redan har varit när klockan inte ens är 08 här ännu ;)

    Jo jgar trivs bra i denna färg nu när jag landat i den. Tror faktiskt jag ska ta det en nyans mörkare rentutav :O

    Du har så rätt i att man alltid vill ha det man inte har ;)

    Trevlig kväll!

    SvaraRadera