söndag 4 september 2011

Fathers Day

Idag är det Fars Dag här och vi firade C med frukost (fast den gör jag ändå 9 av 10 ggr så det var ju inte direkt något utöver det vanliga) men även ett paket med lite nya snygga kläder - mycket uppskattat. Efter det städade vi lägenheten (känns som vi inte gör annat) och packade bilen och körde ner till farmen där vi är nu. Åker förmodligen upp igen redan på tisdagkväll så det känns helt okej med ett par lugna dagar utan några aktiviteter som helst.

Lämnade L nere hos farmor då han hade fått nog av bilåkande och körde vidare in till den lilla "byn" Otatatu där jag handlade lite fräsch frukt och kyckling till lunch. Stod länge och velade om jag skulle köpa några goda kakor eller choklad med mej hem men åt ju faktiskt massa godis igår så jag lät bli. Just nu är jag dock sjukt sötsugen! Eller kanske är det mer uttråkad jag är? Vet många som äter mer när dom är stressade eller har mycket att göra, själv är jag tvärtom - glömmer nästan bort att äta när jag har mycket runtomkring mej men springer till skafferiet stup i kvarten när jag har tråkigt...

Iallafall när jag kom hem och packat upp matkassarna, gjort lunch och städat undan lite tog jag vagnen och gick ner o hämtade L. Vi har tre hus här på farmen, det första huset bor våra "workers" i, det andra och nyaste huset bor C:s föräldrar och syster i och så det tredje där vi bor när vi är här. Alla tre husen ligger med cirka 1 km mellanrum, tar väl en cirka 6-8 minuter att knalla emellan.



Så här ser jag ut i min farmuniform aka mjukisbrallor och hoodie :)



Vårt gamla men renoverade cottagehus



Och längre ner C:s föräldrars hus, allra längst bort kan ni se det tredje och sista huset skymta



Värdefull last på vägen hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar