torsdag 22 september 2011

Som en skållad råtta

Springer jag runt om dagarna. Ibland känns det som jag stressar från morgon till kväll.. Så dumt, ingen mår bra av stress och personligen märker jag att min kropp tål mindre ju äldre jag blir.
När L väl somnat så är det så mycket som jag vill göra som inte hunnits med under dagen, men då han just nu sover väldigt oroligt (fler tänder på G!) så borde jag vara i säng absolut senast 22, ännu hellre tidigare för att iallafall få några timmars sömn. Tittar på klockan och ser att den redan hunnit bli 22... sen röran omkring mej, och vetskapen att jag bara har några timmar på mej imorgon bitti att få allt i ordning innan vi åker.

Alla dessa resor mellan farmen och QT gör mej så trött, fast kanske mest att det alltid måste vara skinande rent och se helt perfekt ut i lägenheten när jag åker utifall någon vill ha en visning. Jag tyckte att det där eviga städmomentet var jobbigt redan innan vi hade L, men nu med en liten krabat som helst vill ha mammas fulla uppmärksamhet heeela tiden och även blir trött efter ett par timmars lek på morgonen är det minst sagt ett race att komma iväg i tid innan han tappar humöret.

Imorgon kommer några hit och tittar på lägenheten för tredje(!) gången. Det måste väl iallafall betyda något... Hoppas hoppas. Och sorry för ett trist inlägg men jag behövde få gnälla av mej lite. (På högst triviala problem sett i ett större perspektiv... ;)




Jag, ovanligt lugn och harmonisk vid havet för några dar sen.
Om vädret är fint åker jag dit igen i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar