onsdag 7 september 2011

Like a Police

Mina nya policeglasögon påminde mej om mina tidigare ambitioner om att bli polis.. Jag sökte till polishögskolan första gången när jag nyss fyllt 20. Jag klarade alla tester och kom ända till den allra sista intervjun där det föll på att jag fortfarande var relativt ung och dom rådde mej att vänta några år o ut och skaffa lite mer livserfarenhet, för att sen söka igen. Då var jag väldigt besviken men tänk vad glad jag är idag för det beskedet. Hade jag kommit in på PHS vid 20 hade jag förmodligen aldrig pluggat 1,5 år i Australien, flyttat till NZ, mött C eller fått L! Antagligen hade jag levt ett helt annorlunda liv, och kanske varit lycklig med det men jag är tacksam och glad över exakt var jag är idag :)

Livet består av en massa beslut, vissa mindre och en del är större och rätt avgörande för ens framtid även om man sällan inser det förrän långt senare! Läskigt och spännande på samma gång.


Mindre beslut som vilka sunnisar man investerar i är knappast livsavgörande,
men sätter absolut guldkant på vardagslivet!





2 kommentarer:

  1. Ja, det är lustigt vilka vändningar livet tar emellanåt. Jag tror att det är en liten skyddsängel som är med och styr, så att det i slutändan blir riktigt bra :o)

    Ha det fint! Jag är allt bra avis på er som ska få vår och sommar :o)
    Hälsningar Jenny

    SvaraRadera
  2. Visst blir det tokigt när man börjar tänka så där. OM jag inte hade gjort det och OM jag hade valt si och så. För mig är det ju lite samma sak som för dig. Jag flyttade till Sthlm för att göra mitt ex-jobb. hade sökt på flera ställen varav bara ett i just Sthlm och hade det blivit något annat så hade jag inte suttit här med min lilla familj... Firar snart 9 år i Sverige. Ex-jobbet på 6 månader har förlängts till ett livslångt äventyr. Livet alltså, say no more :D

    Ps. Snygga solisar!

    SvaraRadera