lördag 10 december 2011

5 timmars väntan..

Alltså gårdagen, vilken väntan! 12.30 var vår call time och då vi med andra ord skulle vara på plats för reklaminspelningen. Det var jag, två tjejer till och en kille förutom han som spelade huvudrollen. Vi blev varmt välkomnade av de i filmcrewet. Först fick vi lunch, något som oftast och även denna gång är en riktig lyxig sådan! So far so good. Sen var det det dags för wardrobe, och därefter hair and make, något som tog kanske en 1 timme sammanlagt. Men sen... väntan. I hela jäkla 5 timmar!

Då vi inte får betalt per timme utan antingen halv eller heldag känns det rätt trist att bara sitta uppochner och vänta i flera timmar. Man vill liksom bli klar så snart som möjligt! Nu blev wrap time inte förrän halv åtta, vilket visserligen betyder att vi får betalt för en heldag men väntan var ändå dryg.

Ja ja, nu är det över iaf. Och förresten, det var inte en vinreklam som jag trodde utan congac. Fast istället för dyr congac fick vi iste i våra glas! Och inte ens det kunde vi smaka...





Killen som hade huvudrollen var influgen från Auckland och lite av en snobb! Det är han som skymtar därborta i grå kostym.




Jag fick en rostbrun klänning med hemsk passform!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar