lördag 31 december 2011

New Years Eve

Den här nyårshelgen går verkligen till historien som den bästa hittills under de 5 år vi firat tillsammans, två år i rad körde vi omkring i Queenstown för att hitta det bästa stället för att se fyrverkerier vilket resulterade att vi så gott som missade dem, ett annat år satt vi i en taxi i New York på väg till ett fullsmockat Times Square, väl framme såg vi inte ett dugg på grund av skyskraporna och folkmassan som varit där sedan lunchtid, ett år somnade vi innan tolvslaget och jaa.. ni hör ju.

Men i år, då har liksom allt klaffat. Väder, plats, sällskap, stämmning - u name it!




Jag och min älskade C och vår lille L i vagnen


Lake Tekapo är den blåaste av alla sjöar, helt galet hur vackert det är här!


Världens finaste lilla kyrka längst ute på en udde med sjön som enda utsikt bakom altaret.
Mäkta populär för vigslar!

Jag i min nya långklänning, så himla bekväm!


C och L som var helt fascinerad av båtens propeller! Hans allra första båttur och det gick över förväntan, he loved it :)


Ej photoshopat, jag lovar! Vattnet är precis så här galet turkost!
Något som dock är läskigt är temperaturen, bara 10 grader vilket innebär att du endast överlever i cirka 20 minuter om du ramlar i. Skrämmande tanke!




En av öarna där man kunde bli avsläppt och serverad frukost, lunch eller middag ute i det fria! Nästa år kanske vi testar det, nu kändes 40 minuter ute på vattnet alldeles lagom med L med oss.



Så här exalterad var L alldeles efter vi hoppat av båten! Han ville inte ner i den tråkiga vagnen kan jag ju säga. Båtar är det som gäller hädanefter...


2 kommentarer:

  1. Vad fin du är!

    Jag minns vattnet vid Lake Tekapo, beskrev det som "mjölkturkos". You have to be there to understand!
    GOTT NYTT ÅR!

    /J

    SvaraRadera
  2. Tack, vad gullig du är! Mjölkturkos var en himla bra beskrivning, den kommer jag använda hädanefter :) God fortsättning!

    SvaraRadera