fredag 16 december 2011

Dagens...

Efter ett gäng misslyckade helkroppsbilder i badrumsspegeln med smutstvätt och torktumlare i bakgrunden gav jag upp; så här ser jag ut idag - älskar den här tröjan från Glassons! Den dressar upp vilken tråkig dag som helst :)







Herregud min lille sjusovare sover fortfarande och det är bara 20 minuter tills vi ska vara hos doktorn! Måste väcka honom NU. Usch hoppas inte utslagen är något allvarligt.. 

4 kommentarer:

  1. Hej, jag hamna på din blogg genom en annans blogg och måste kommentera. Shit va häftigt att bo i Queenstown. Det är lätt det vackraste ställe jag någonsin varit på. När jag var där så sa jag till mina kompisar att...här vill jag bo haha
    Hur länge har du bott där? Trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Hej, kul att du hittade hit! :) Ja, Queenstown är helt klart en av de vackraste platserna jag också sett. Tyvärr blir man lätt lite hemmablind när man ser det varje dag - men då o då nyper jag mej i armen! Har bott här sen augusti 2007, så lite över 4 år nu - drömmer om att en dag bo i sverige igen (låter kanske knäppt men saknar familjen o vännerna i sverige). Det är väl egentligen det enda dåliga med NZ, det är så förbaskat låååångt bort!

    SvaraRadera
  3. Ja jag kan tänka mig det! Människorna är ju så himla trevliga också. Då har du bott där ganska länge, förstår att du längtar hem ibland och blir väl säkert extra påtagligt då det är så långt hem som du säger. Går ju inte flyga hem över en weekend direkt :-)
    Du får ha en bra dag och kör hårt med träningen :-)

    SvaraRadera
  4. Förstår att du gillar tröjan, JÄTTEfin!
    Förresten, vilken underbar julklapp ni ska ge varandra! Ser helt magiskt ut på bilderna!
    Kram

    SvaraRadera