tisdag 31 januari 2012

Inte ett rätt

Herregud den här dagen går snart till historien. Jag har glömt precis allt som går att glömma! Började imorse med att jag upptäckte att jag tappat ett av mina diamantörhängen.. Ploppen låg i sängen men själva örhänget var spårlöst borta! Rensade tillochmed golvbrunnen i duschen i hopp om att det skulle ligga där men inte.

Sen när vi skulle ta in L från gården blev han så upprörd att inte ett ljud kom fram, jag upptäckte det inte först utan hörde bara ett par små fötter som trampade frenetiskt i golvet och när jag tittar ner så är hans läppar helt blå. Jag lyftar upp honom i knäet och försöker få han att andas/gråta men istället så tippar han huvudet bakåt och ögonen rullar liksom runt - han tuppar alltså av för en millisekund, det var så sjukt jäkla läskigt!! C kommer in först när jag sitter på golvet o när han ser L:s knallblåa läppar så tror han att L måste svalt något som fastnat i halsen så C blev om möjligt ännu räddare. Men sen återfår han äntligen luft i lungorna och gråter.

Fy vi var så skakade att efter det kunde jag inte tänka riktigt klart tror jag, utan kör iväg utan min resväska! Så nu är min väska med allt i; L:s grejer, salvor, kläder, min sminkväska etc. kvar på farmen och vi är i Queenstown. Som om inte det räckte upptäckte jag att jag inte heller fick med mej sladden till datorn så snart laddar den ur också... Helskotta rent ut sagt. Oh well, det hade varit värre omdet varit tvärtom, fast på farmen utan nånting. Nu kan jag förhoppningsvis låna till mej och skaffa nytt av det som vi absolut behöver de närmsta dagarna. Fick ju med mej min lille älskling iallafall, tur det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar