tisdag 10 januari 2012

Lägenhet vs Hus

Sen vi fick barn föredrar jag verkligen att bo i hus 100 ggr framför en lägenhet. För tillfället har vi bådeoch, vårt farmhus och lägenheten i QT och visst en lägenhet är mindre, lättunderhållen och kan vara praktiskt på sitt sätt men med småbarn är det underbart att kunna öppna dörrarna på morgonen och låta L krypa in och ut som han vill. Att kunna gå ut barfota i gräset och hänga tvätten utomhus är en annan sak jag njuter av. Mera frihet liksom!

Längtar så tills vårt hus i Queenstown är färdigbyggt, just nu bor vi tillfälligt i en liten lägenhet, visserligen både ny och fräsch och med gångavstånd till stan men det som vi först tyckte var litet och mysigt har nu övergått till att kännas en aning mörkt och klaustrofobiskt! Jag är dock oerhört tveksam till att huset kommer att stå klart om en månad då min pappa och bror kommer på besök.. Vi får väl blåsa upp luftmadrasser lägga ut i vardagsrummet i värsta fall, 5 pers på 2 små rum och kök - det kommer att bli trångt men förhoppningsvis så rör det sej om en vecka max.

Och vi kan ju alltid hålla till här nere på farmen i några dagar först, medan mattan läggs och badrummen blir klara. Tänk att vi alltid lyckas planera våra flyttar så att vi har besök samtidigt - uppskattad bärhjälp ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar