söndag 4 mars 2012

Lunch at Jacks

C:s föräldrar kom upp idag och vi åt söndagslunch ute i Jacks Point. Det är så himla fint och fridfullt där ute, jag skulle faktiskt kunna tänka mej att flytta dit igen även om det inte finns nån sjöutsikt ;) En damm finns det däremot, och en himla massa berg och walkingtracks runt knuten. Och L skulle kunna springa runt precis som han vill utan att vi skulle behöva vara livrädda för trafik utanför dörren.

Det finns en massa tomter till salu där ute, och dom är bra mkt billigare än här inne i Queenstown. Så kanske att det blir vårt nästa drag i den här bygg- och flyttkarusellen som jag har nån slags hatkärlek för.

Nu ska jag ut och knalla en stund, behöver få lite frisk luft och sträcka på benen efter all mat! Nån som har sträckt på sina ben så det räcker och blir över är L, han och två andra barn sprang omkring och jagade varann på gräsmattan och tjöt av skratt! Jag har nog aldrig sett L haft så roligt, det var helt underbart att titta på :)



Ny stickad hoodie från Pumpkin Patch, perfekt för kyliga höstdagar. Idag åkte den dock av då det snart blev alldeles för varmt i solskenet.


Vår lille älskling växer så snabbt att det är svårt att hänga med... 
Här på upptäcksfärd med ett grästrå i handen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar