lördag 31 mars 2012

Aktiv igen!


Det känns helt underbart att jag kan börja vara lite aktiv igen, träning och att vara ute och röra på mej får mej att må SÅ bra - som stillasittande känner jag mej halv!

Idag har vi spenderat flera timmar utomhus, jag, L och brorsan började med en långpromenad på en promenadled längs vattnet. Tur att jag hade brorsan med mej som hjälpte till att skjuta L på trehjulingen för det var riktigt brant på sina ställen! C kom och plockade upp oss efter en hel timme, det var verkligen välkommet - vi var rätt trötta alla tre vid det laget :)

På eftermiddagen skjutsade jag C och J uppför Wynyards downhilltrack några gånger innan jag tog L för ännu en liten cykeltur in mot stan. Och nu på kvällen var jag och C på bio! Vi såg Hunger Games, jag tyckte att den var sådär.. filmen lämnade en otäck känsla efter sej, det var knappast nån feel-good-movie. Fast det var mysigt att få vara barnfria ett par timmar :)

Nu slår klockan alldeles strax midnatt, får se om jag hinner somna innan vår lille älskling vaknar till?!


Bilder från vår promenad i förmiddags:










1 kommentar:

  1. Skönt att du mår bättre nu och kan röra på dig mer. Vet precis känslan hur man känner sig halv när man inte får det. Och skönt att du fått "färre läsare" som du skriver. jag läste om det först nu, men vilken otäck grej :( Finns så mkt sjuka människor, tyvärr!

    SvaraRadera