söndag 1 april 2012

3 weeks

Så var ännu en vecka förbi. På tisdag är det alltså tre veckor sen jag körde omkull, en månad kvar med armen i mitella med andra ord. Ska jag vara ärlig så fuskar jag en del redan nu, tar av den helt på kvällarna och igår när vi åkte in på bion och var superstressade lämnade jag den faktiskt hemma - visste ju att jag bara skulle sitt still. C skojar om att jag ska vara försiktig så jag inte får nyckelbenet i ögat så mycket som det petar ut, mycket roligt.. 

Jag är nästan övertygad om att dom i Sverige hade opererat, men här är inställningen lite grann att det man inte dör av är inte värt att fixas! Men nog om mitt jäkla nyckelben, jag får väl lära mej att leva med min böld.

Det har iallafall varit en helt fantastisk höstdag här idag, så där vackert att man inte vill gå in utan helst fortsätta vara ute hela dagen. Det var vi väl nästan också och det syns på högen av ovikt tvätt som just nu ligger på sovrumsgolvet. Inte har jag nån vidare middagsinspiration heller, men jag ska försöka leta fram lite energi för både tvätt och mat!


Bilder från Lake Hayes









2 kommentarer:

  1. Helt underbara bilder ju, tänk om det hade kunnat vara så fint här också...

    SvaraRadera
  2. Den översta bilden alltså: som ett vykort! Vilket underbart väder ni har och så vackert!

    SvaraRadera