fredag 20 april 2012

Det är mycket nu...

...som snurrar i mitt huvud. Jag är så trött och besviken på många grejer och inspirationen att blogga finns inte riktigt där som jag skulle vilja. Men så är det ibland antar jag.

Pratade med mottagningen i Dunedin angående min operation och tydligen ska det utredas både hit och dit innan det blir av. Allra tidigast kunde jag vänta mej en tid nångång i juni! JUNI.. det är ju evigheter dit! Hade samma sak hänt i Sverige? Jag tvivlar på det men kanske är jag lite väl patriotisk i min ilska.

Hursomhelst är jag trött på att konstant ha ont, less på den jäkla benstumpen som hotar att gå genom skinnet vilken sekund som helst och skaver emot varenda tröja/jacka jag använder. Och framförallt besviken på att jag nu verkar behöva ta nån jäkla fight för att få igenom den här operationen. Jag orkar inte.

Och imorgon kommer C:s två polare för att bo här i nära en vecka. Kunde inte komma mer olägligt med allt annat just nu.

4 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt. Men jag tror faktiskt inte att du ska tänka att det vore så mycket bättre alls i Sverige. Min mamma flög av sin häst för cirka ett och ett halvt år sedan och fick en skada väldigt lik din. Och hon har blivit opererad först för någon månad sedan. Verkar som att de helst inte vill operera om det inte är så att man har stora problem med smärtor etc. Min mamma fick jätteont och stora problem med sin arm. Och såklart tyckte hon att det var tråkigt att ha en benstump som stod rätt ut vid nyckelbenet.

    Usch, usch men hoppas att du får en någorlunda fin helg trots allt.

    SvaraRadera
  2. JUNI!!! shiit, jag tror och hoppas på att det blir inom en vecka, så länge ska man verkligen inte vänta på att få en operation :(, jag trodde att brutna ben ska fixas så fort som möjligt :/ och det är inte rätt att du ska behöva lida så länge, det är fel... förstår att det är jobbigt.

    SvaraRadera
  3. Hej Emma, kan du prata en stund imorgonfm här el söndkväll::O Emma förstår att det så tufft för dig all den väntan, o smärta.. Men Emma du kommer att gå stark igenom detta, o håll fokus på du kommer att få ett vackert nyckelben igen, även om det tar tid..Älskar o saknar dig, min fina ,fina dotter.. Mamma...

    SvaraRadera
  4. usch då, inte kul. hoppas att saker och ting vänder till det bättre så att du får lite medvind. :) kram! /C

    SvaraRadera