tisdag 10 april 2012

Mitt i natten

Jag är helt klarvaken. Kan absolut inte somna om efter att L vaknade till.. Som tur är sover han igen nu, men frågan är hur länge. Hans eftermiddag blev lite uppochner då han vägrade äta sin middag när inte vi var hemma.

Farmor var här och satt barnvakt och det gick i vanlig ordning hur bra som helst men så fick han syn på familjekorten vi har inne på hans rum av mej, C och L och då kom tårarna och tydligen sprang han in på vårt rum medan han ropade efter oss! När han inte hittade oss och tårarna eskalerade till hjärtskärande gråt ringde farmor oss och vi var lyckligtsvis bara runt hörnet, dock på väg till en annan plats då helikopterfärden var lite väl kort. Vi fick bara en halvtimme uppe på berget istället för en timme som V bokat.

Så vi svängde hem och plockade upp vår lille älskling och så fick han följa med oss upp på Queenstown Hill. Det var inte förrän vi kom hem igen som jag upptäckte att hans middag var orörd, och då förstod jag plötsligt varför han käkat allt som kom i hans väg på vår picnicfilt! Att försöka få i honom middag efter alla chips och nötter han norpat åt sej var lönlöst, och trots extra välling är det är säkert därför han vaknar stup i kvarten nu. Stackars liten, det får bli en riktig brakfrukost imorgon!

Nej nu är klockan halv tre, dags för mej att försöka få lite till sömn..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar