fredag 13 april 2012

Seafood Chowder med havsutsikt

Mycket möjligt att jag använt samma rubrik nån gång förut när vi varit i Riverton och ätit lunch. För just deras Seafood Chowder är min och C:s favorit - så himla god! Till efterrätt drack vi varm choklad med marshallows - mums :) Hade jag och L åkt själva till Riverton hade det blivit en promenad längs havet och lek i lekparken också men nu hade vi en tid att passa då C måste vara tillbaka på farmen efter lunch. 

Fast det  är en ganska ruggig dag ute, blåsigt och regnigt om vartannat så förmodligen hade det inte blivit nån vidare skön promenad ändå. Men oj vad jag längtar efter att få komma ut och röra på mej ordentligt! Jag gick upp QT Hill häromdagen men det blev rätt skumpigt på vägen ner och kändes sådär för nyckelbenet. Kom på mej själv att oroa mej för att möta min läkare när jag småjoggade ner för dom branta backarna och hur jag skulle förklara mej ur hela situationen haha. 

Appropå min läkare så fick jag ett lite underligt samtal från henne idag, hon ringde precis innan hon slutade för dagen och sa att hon inte hunnit titta på röntgenbilderna men läst rapporten från specialisten och att det var "no mentions of healing".. Jag vet inte om hon menade att det inte är i närheten av att läka eller att läkningen inte nämndes överhuvudtaget. Hon skulle återkomma efter helgen sa hon. Tur det för jag blev inte klok på meddelandet även om jag lyssnade på det 3 ggr.

Nu ska jag... inte ut och springa i branta backar iallafall. Men kanske lägga mej och läsa en stund på sängen istället? Är snart klar med Lars H Gustavssons Växa - Inte Lyda. Så bra bok. Han är verkligen min guru när det kommer till tankar om hur man ger sina barn en trygg och kärleksfull uppväxt! 


Nedan; seafood chowder serverad med havsutsikt:






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar