söndag 15 april 2012

Wardrobes!


Glömde ju helt att berätta att när vi kom hem igår hade vi fått garderober installerat - halleluja! Och som inte det var nog så satt det även ett balkongräcke på vår balkong och en ny diskbänk i tvättstugan - snacka om att vi blev överraskade :) Nu är det så gott som färdigt här i vårt hus, bara lite finputs kvar.. några lister som ska målas längs trappan och sen har C lite grejer i trädgården han vill slutföra innan vi är helt nöjda.

(O)passande nog kommer det imorgon en mäklare hit med några poteniella köpare.. Alltså jag är så sjukt splittrad i hur jag känner för det, en del av mej får lust att sprida ut ruttna tomater i hela huset och smeta gröt på fönstrena (jag är säker på att L gladeligen hjälper till!), toppat med smutsiga kläder över hela golvet. Röra till det riktigt jäkla ordentligt med andra ord så att de vänder i dörren.. 

Fast istället så kommer jag städa och fixa tills det glänser här och dom kommer säkert älska huset lika mycket som jag gör. Och jag vet ju att vi måste sälja för att kunna gå vidare med nästa projekt.. Detta är ju vad vi gör. Bygger och säljer hus. Jag har helt klart en hatkärlek för det!

Jag hade lätt kunnat bo här i många år - detta är mitt drömhus...



O just d, våra cyklar hänger numera på väggen i garaget! Väldigt mkt mera praktiskt än var vi förvarade dem tidigare; i en hög på golvet.

2 kommentarer:

  1. Hej fining!

    Jag vill se fler bilder av huset, hela huset! Är så nyfiken :-)

    Puss & kram

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Ja lovar att det kommer, har tänkt på det faktiskt :) Ska försöka ta lite bilder i eftermiddag innan vi hinner stöka till det igen efter visningen! Kramar

    SvaraRadera