tisdag 20 juli 2010

Koffsan

Gissa om jag blev snopen när jag kom ut till bilen imorse och den var stendöd. Jag min klant hade glömt lyset på igårkväll o bilbatteriet hade såklart laddat ur helt. Som tur var så var det ingen panik, skulle ju bara till bilfirman och det kunde ju faktiskt vänta, istället tog vi mammas bil ut till Koffsan för en heldag med sol och bad. Jag kom hem som en prickig korv i ansiktet - har fått så sjukt mycket fräknar!

Måste erkänna att jag i början (och lite fortfarande) tycker att det är jobbigt med alla blickar man får som gravid på stranden men vad fasiken, varför skämmas över sin gravida kropp - det är ju så här jag ser ut i 7:e månaden så jag tränar lite till och slänger upp en bikinibild här på bloggen!


Min fina bror och världens bästa mamma

Nu är jag förresten tillbaka i Sthlm - fick igång bilen med hjälp av mammas bil och startkablar! Har även köpt en bäddmadrass på Jysk - jippie, i natt får jag kanske äntligen sova skönt även här i lägenheten :)

2 kommentarer:

  1. Du är ju jättefin!!
    Vet inte hur jag hittade hit från början, men är själv gravid, några veckor kortare än dig, och tycker det är så kul att följa din graviditet. :)

    SvaraRadera
  2. Du är verkligen jättefin Emma. Det är nog därför folk glor om de gör det ;)

    Vore kul att få till en date nu någon gång!

    SvaraRadera