måndag 5 juli 2010

Mer spa åt folket!

Åh vilken härlig helg jag och mamma haft på Hasseludden, dit åker jag gärna igen! Har gått promenader, provat på Qi Gong, simmat och badat i varma källor - känner mej lite som en ny människa, även om jag just nu är en trött sådan :)

Är tillbaka i Enköping igen efter en snabbvisit i Bergshamra där vi plockade upp lite grejer och smutstvätt - har ett helt lass som jag ska iväg o tvätta hos mormor imorrn! På vägen hem stannade vi i Barkaby och kollade på bilbarnstolar, spjälsängar och skötbord.. Alltså tusenlapparna bara fladdrar framför ögonen på mej just nu känner jag! Allt kostar ju en förmögenhet och jag är inte ens halvvägs... Som tur är har jag en omtänksam familj vars hjälp är varmt välkommen, smått som stort.

Just nu står mamma i köket och lagar middag åt mej, bara en sån sak.. Så skönt att bli lite ompysslad av mamma igen!

Bilder från vackra Hasseludden

1 kommentar:

  1. Hej!
    Härlig blogg du har, hittade den när jag sökte efter bloggar skrivna av någon som bor på NZ.
    Jag har lite frågor som jag skulle bli jätteglad om du känner att du vill/kan/har tid att svara på.

    1. Känns det som att det är värt det att bo i NZ, med tanke på att familj och vänner bor så långt borta? Har själv bott i Barcelona i 2 år och då fick jag riktiga abstinsensbesvär efter familj och vänner, men då var det enkelt att sätta sig på ett plan hem, att åka hem från NZ är inte riktigt lika enkelt (eller billigt;))

    2. Bodde du länge i Australien innan du flyttade till NZ? hur länge har du bott i NZ nu? Har du bott utomlands innan OZ och NZ?

    3. Hur har du fixat visum osv? Är det svårt? Hur ser NZ på invandring från Europa?

    Haha, det blev lite frågor och som sagt, känner du att det för privat så förstår jag :)

    Anledningen till att jag frågar är att jag och kärleken min känner båda två att vi vill uppleva någonting nytt och det känns som om Barcelona/London/Paris osv inte riktigt har det vi söker. Och både han och jag har alltid kännt någon slags dragning mot NZ, naturen, klimatet, människorna osv.

    Mvh,
    Maria

    SvaraRadera