torsdag 22 juli 2010

A little restless...

Har lyckats fördriva en dag med att inte göra så mycket alls.. ganska skönt på ett sätt fast längtar tills imorgon när det händer lite mer! Ska möta upp N vid niotiden och åka söder om stan där vi har fått låna en lägenhet att plåta i.

Har plockat ihop lite rekvisita nu på kvällen; kläder, underkläder och sjalar som kan bli fint att använda. Vill gärna ha nåt lite annorlunda än de allra vanligaste magbilderna man oftast ser. Samtidigt är det viktigt att det inte blir "för" galet, eller för mycket hud för den delen. Bilder som annars skulle se sensuella ut kan lätt bli vulgo med en gravidmage i vädret. Har mailat över lite inspirationsbilder till N iaf som jag gillar så förhoppningsvis får vi till nåt bra imorrn!

Knackade just på dörren här, verkade som grannen... Jag har suttit och tittat på you-tube videosar o lyssnat på musik med balkongdörren öppen men det kan väl knappast ha stört så till den grad att man kommer o ringer på? Hursomhelst hann hon gå in igen innan jag öppnade dörren. Lika bra det, orkar inte med nån surtant så här snart!

Får väl ta med mej iPoden ut o lyssna på musik under en promenad istället - japp det gör jag!

Hej så länge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar