torsdag 1 juli 2010

What's with 4 o clock??


Vaknar prick 4 idag igen. Minns att exakt så här var det förra sommaren när jag var hemma oxå.. I minst en vecka höll det i sej så det är väl bara att hålla ut. Lillen sparkar som bara den där inne i magen så han måste vara klarvaken precis som mamma :) Eller kanske är det för att han nyss hörde pappas röst i telefonen..

Klockan är halv 3 på eftermiddagen i Nya Zeeland och C berättade att han varit "flat out" hela dan med farmen på morgonen, ett misstänkt läckande tak i vår lägenhet (som inte visade sej vara nån katastrof utan bara en lös skruv) och nu var han på väg till Cromwell för ett sista möte med våra husdesigners. Åh jag önskar jag kunde vara där som support men som tur är finns ju internet! C mailade 3D bilderna från arkitekten och vi diskuterade ev små förändringar över telefon som han nu ska dit och förmedla. Älskling berättade även att våra nya grannar flyttat in i lägenheten intill! Lustig känsla, i över ett år har ju lägenheten stått tom - vi har städat o putsat varenda eviga helg inför visningar i hopp om att den ska sälja och nu har vår önskan äntligen slagit in :)

För att återgå till mitt liv här så ska jag iväg o kolla på bil ikväll. I lilla Enköping funkar det ju bra att cykla överallt men att bege sej ut på motorvägen mot Sthlm med ett lass resväskor i släp är ju inte direkt ett alternativ därför hoppas jag på att hitta en bra beg bil så snart som möjligt!

Fick låna brorsans hoj igår som jag susade omkring på!

Nä, ska testa läsa lite bloggar och se om jag lyckas bli sömnig igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar