söndag 25 juli 2010

Lågtryck

Både ute och inne kan man väl säga... Regnet öser ner här i sthlm och jag känner mej totalt orkeslös idag. Kör väl på lite väl hårt ibland kanske och då blir det liksom lite back-fire när energin är puts väck! Som just nu. För att göra allt lite tröttsammare har min dator bestämt sej för att lägga av - har fått glapp i sladden så den laddar ur hela tiden. Plus att den surrar och blir överhettad för ingenting.. Antar att livslängden börjar rinna ur, den är ändå 4 år + nånting och har använts flitits varje dag sen jag köpte den. Men ändå, trist när grejer slutar fungera och man inte direkt har en extra 7-8 000 att slänga ut!

Bilen har vi inte heller fått ordning på, låset och bakluckan krånglar hela tiden och att fixa det lär ju kosta en slant det me. Blä. Tror jag går o lägger mej och hoppas på att problemen är borta imorrn!

Nånting lite roligare förresten, åt lunch med farmor idag och så var vi in på H&M där min faster K jobbar o jag fick en hel kasse med bebiskläder av henne i present! H&M är verkligen bäst när det gäller barnkläder, så himla mycket snyggt och prisvärt att välja på - har redan skaffat medlemskort :)

Några fler bilder från igår:

Mmm vilka vackra rooosor...

Älskar mitt armband!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar