fredag 16 juli 2010

Som att sova på betong

Alltså anledningen till att jag känner mej helt mörbultad varje morgon måste ju vara min stenhårda madrass - gillar vanligtsvis att sova på lite hårdare madrasser men den här är rena betongen. Not so nice om man säger så. Kanske kan jag köpa nån en tunn extra bäddmadrass att slänga på..

Idag bär det av till Enköping vid tio-tiden redan, ska plocka upp mamsen o sen åka till IKEA Västerås och se om jag har bättre tur där med att hitta den spjälsäng i lager som jag vill ha. Här i Stockholm var den nämligen slut och skulle inte komma in förrän tidigast 3 veckor! Mamma är ute efter en garderob till sitt sovrum, stackarn har fortfarande sina kläder i pappkartonger även fast det var ett halvår sen dom flyttade..

När vi i klara i Västerås tar jag med mej både brorsan och mamma till Stockholm, mamma ska hälsa på en väninna i Vaxholm (dit hon tar bussen) och J ska sova över här! Sen åker vi ut och hämtar upp henne imorrn. Förhoppningsvis stämmer inte väderprognosen som visar regn och mulet för lördagen..

Nä om man skulle ta o slumra en stund till kanske i min underbara säng ;) Klockan är ju inte en sex!

Faktiskt allt annat än en dröm att sova i...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar