lördag 15 oktober 2011

Adrenalin Rush!

Efter 3 timmar i downhillbackarna känner jag mej hög på adrenalin - fy fasen vad jag älskar sporten DH! Hur många gånger har man inte läst i diverse träningstidningar och hälsosidor att "hitta en träningsform som du tycker är så rolig att du inte tänker på att du tränar", det känns ofta som lite av en kliché men med Downhill är det precis så. Jag har så himla kul att jag helt glömmer bort tiden, blir som ett litet barn som aldrig vill lämna lekplatsen - ringer C och bönar o ber; att bara en till "run" sen kommer jag hem, pleeeease haha.

Kom just hem efter att ha bytt av C som nu är uppe o cyklar några sista runs han med. Det är hög tid för mej att göra mej iordning för kvällens festligheter, vi är bjudna på en 21st Birthday (våra vänners son fyller år) och klädsel är cocktail. Vicki, födelesedagsbarnets mamma, har spenderat hela veckan med att planera och fixa inför festen och inte minst sej själv; spraytan, hårfrisörbesök, nagelsalong  o hela köret. Själv är jag ute i sista stund som vanligt och vet inte ens vad jag ska ha på mej! Jag kan ju alltid börja med en dusch...

1 kommentar:

  1. Fy fan vad jag längtar när du skriver sådär med down hill rushen:D Just nu sitter man inne o snyftar efter ha blivit förkyld för ett par dagar...men blir inte så mycket mer sjuk än något täptare i näsan,så de klarnar nog snart!

    Kram bror

    SvaraRadera