tisdag 11 oktober 2011

Hooked on Running

Jag har blivit helt fast vid mina löprundor på senare tid! Jag springer varken långt eller särskilt fort då jag är rädd att min gamla knäskada ska göra sej tillkänna igen, plus att jag oftast har L med mej vilket gör det tungt bara det, särskilt uppför alla monsterbackar hem. Löpningen passar egentligen inte alls in i mitt mål just nu som är att gå upp några kilon i muskelvikt, så för att kompensera så äter jag som en häst istället :) Har lagt till lite mer kolhydrater till lunch och middag samt ett extra proteinrikt mellanmål på kvällen. Men sen är det ju framförallt styrketräning som jag behöver, något som jag tycker är klurigare att få in i vardagen som allt ser ut just nu. Det är liksom så mycket lättare att ta med sej L ut för en powerwalk/löprunda än vad det är att komma iväg till gymmet själv eller köra ett styrkepass hemma utan att bli avbruten 15 gånger.

Sitter och slötittar på Kim Kardeshians Wedding på tv, rätt underhållande även om jag gissar att äktenskapet kommer vara över innan året är slut! Nu låter det som L vaknade till... Bäst att gå ner och checka läget!

Ps. Längtar verkligen tills vi har både sovrum och vardagsrum på samma plan i vårt nästa hus, såå trött på dessa trappor..

3 kommentarer:

  1. Man behöver inget gym för att kunna styrketräna. Det går att göra hemma. Min man gick en kurs i funktionell träning (han är personlig tränare) där de fick massor med förslag på hur man kan träna musklerna utan redskap.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du hittat till mig! Välkommen. Och så fick jag mig ett besök hit också. Underbart !

    SvaraRadera
  3. Hannafialotta: Jag är fullt medveten om att man
    absolut inte behöver ett gym för att kunna styrketräna, och jag kör ofta funktionella styrkepass hemma med bara kroppsvikten. Dock blir jag som jag skrev, nästan alltid avbruten av en viss liten kille :)

    SvaraRadera