onsdag 12 oktober 2011

En Nisch?

Ibland undrar jag om jag borde rikta in min spretiga blogg som handlar om allt från mammalivet, till träning och personliga funderingar på ETT ämne? Skaffa mej mer en nisch liksom. Eller är det just variationen Du som läsare gillar? Vad vill Du ha mer respektive mindre av?

Snälla ge mej några hintar, jag känner att jag tappat fokus lite!

6 kommentarer:

  1. Tjingeling!
    Jag gillar din blogg för att den är just så bred :o) Du skriver oerhört inspirerande och lägger in så fina bilder och att du dessutom bor i ett av världens mest spännande länder gör ju inte saken sämre. Så, fortsätt gärna med variationen :o)
    Vinkevink från Ji i Gävle med fina höstfärger och 3 grader just nu (brrrr).

    SvaraRadera
  2. Jag gillar att det är lite av allt så som nu, då jag själv är intresserad i träning men det finns så många "bara" träningsbloggar och dem blir lite för mycket, så jag gillar att du tar med din vardag också. Tycker det är roligt när den är lite spretig :) hoppas du haft en bra dag.

    SvaraRadera
  3. Carolina Andersson12 oktober 2011 kl. 21:34

    Jag tycker verkligen om att läsa din blogg just tack vare variationen. Livet handlar ju väldigt sällan om bara ett ämne, och därför tycker jag inte lika mycket om att läsa "nischade" bloggar då de känns lite falska och inte trovärdiga. Jag är imponerad av allt du verkar åstadkomma, och tycker att du ska fortsätta skriva om det som du vill, tycker och känner. Samtidigt förstår jag ju att det finns många ämnen du vill hålla privata. Jag fortsätter iallafall gärna att läsa din blogg precis som den är :) Ha det så bra!

    SvaraRadera
  4. jag kan känna att när du väl skriver om träning och hur du ska äta m.m så blir det samma sak varje gång. upprepning helt enkelt. man känner att "det här har jag läst förut." men mer bilder vore kul! särskillt runtomkring i queenstown. (det behöver inte alltid vara bilder på drinkar, kompisar och dyra kläder för att det ska bli intressant. vardagliga bilder på husarbete, promenader och matlagning är minst lika intressant.) bilder säger ju mer än ord.

    SvaraRadera
  5. Jag gillar variationen! Det är kul att läsa om lite av varje, är det något du ska rikta in dig på så är det väl det som är viktigt för dig att skriva om. Det ska ju vara kul för dig också!

    SvaraRadera
  6. Och jag gillar också att läsa om allt i ditt liv! :)

    SvaraRadera