söndag 16 oktober 2011

Country Life

Ibland skiljer sej dagarna verkligen åt; igår fest och flärd och idag har jag spenderat eftermiddagen med att skura farstutrappan här ute på farmen haha. Faktiskt inte mej emot alls, det är mysigt här när vädret är soligt och vindstilla och jag kan ha med mej L utomhus! Just nu sover han en eftermiddagslur så jag passar på att blogga några rader..

Vi kände oss verkligen som världens sämsta föräldrar igår kväll när vi entrar festlokalen med L, precis alla blickar riktades åt vårt håll. Herregud jag kände för att vända i dörren, eller åtminstone sjunka genom golvet för en stund. Men med utebliven barnvakt tycker jag ändå att vi gjorde det bästa av situationen. Alternativet hade varit att stanna hemma eller att anlita en barnvakt som L aldrig träffat (det sistnämnda var inte ens aktuellt). Hela familjen Keast var så glada att vi tog med oss L och dök upp, allra helst M som fyllde år. Och L, han tyckte att det var helspännande att följa med pappa o mamma på galej, och att vi hela tiden fanns bara några meter bort utifall han skulle vakna kändes bra mycket bättre än att oroa sej för samma sak om han varit hemma med någon annan.

Nu ska jag gå ut och se om jag får liv i min lille älskling och sen börja med middagen, ikväll blir det ugnsbakad fisk med grönsaker och ris!


Me in action tidigare:


Jag och sopkvasten jobbade bra ihop i ett par timmar. Nu är äntligen all lera och kobajs borta från vår trappa så jag kan knalla ut barfota om jag får lust!



Sen hängde jag lite tvätt...


Jag blir alldeles varm inombords när jag ser L:s små kläder hänga på sträcket
- tänk att vi har en son!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar