fredag 7 oktober 2011

Breakfast by the Sea

Vi började dagen med en promenad in till the Mount där vi åt en hiskeligt dyr frukost på ett café som fått massa utnämningar och var smockfullt. Borde ju båda gott men maten var...sådär. Helt okej men inget mer. Imorgon får det nog bli gamla hederliga Coffee Club, jag älskar deras latte - precis sådär mild och god som jag gillar den! Om vi ens har tid för frukost imorgon vill säga, dagen är fullspäckad som det är redan nu.

Redan vid 11-tiden ramlar C:s mamma in här, tillsammans med en faster, gammelfarmor, kusin och kusinbarn. Vi spenderade ett par timmar med dem nu på eftermiddagen och barnen hade jätteskoj tillsammans så förhoppningsvis blir det ett kärt återseende för L imorgon. Nån timme senare är det dags för oss att åka till bröllopsvenuen, vi måste vara där ett par timmar innan bröllopets start då C är bestman till brudgummen. Något som även innebär att vi kommer sitta vid helt skilda bord... Hoppas så att jag hamnar brevid nån som är trevlig och lättpratad! Kan ju bli lite av en katastrofkväll annars.

Nu ska jag måla naglarna inför morgondagen, vet fortfarande inte vilken klänning jag ska ha så det får bli ett neutralt lack ;)



Imorse på väg till den snordyra frukosten!



Älskade beach... Jag kommer att sakna dej :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar