söndag 23 oktober 2011

Playdate vid havet

Idag stämde jag och Emma träff för lunch med våra små. Först var det tänkt att vi skulle ses på Rivertons Beach Café men då det är långhelg så var det ovanligt fullsmockat så vi körde vidare till Colac Bay där det var lugnare. En hel inglasad uteservering hade vi för oss själva, toppen då jag inte kan hålla L stilla i många minuter these days.

E:s lille Cooper är 9,5 månader så han var nöjd med att sitta still lite längre än L.. Hursomhelst lyckades vi jonglera våra små så pass bra att vi hann med att dricka kaffe, äta lunch, prata en bra stund och sedan låta grabbarna gunga lite på lekplatsen utanför innan vi åkte hemåt - en bra eftermiddag med andra ord!

Jag hoppas på lite mera sömn i natt än på sistone men jag gissar att det är en aning för mycket begärt.. Att känna mej mörbultad första halvan av dagen är numera standard, men allt har sin tid antar jag ;) Bara att hoppas på en ny fas snart!




När vi kom hem hängde vi på den nyskrubbade farstutrappan en stund...



L roade sej med att släpa en gigantisk foppatoffla (jodå dom finns här med!) upp och ner för trappstegen. Själv gjorde jag just ingenting, förutom att fota lite då :)



Hej från Lewis! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar