torsdag 6 oktober 2011

In the Mount

Klockan är strax efter nio på kvällen och vi kom just tillbaka från en sen middag på en restaurang i Papamoua med B och J som gifter sej på lördag! Flygresan hit gick bättre än väntat, visserligen var den bara 1,5 timme lång till skillnad från den senaste resan från Sverige och New York...
Tricket är att planera kortflygningarna så att dom små är utvilade när dom kliver på (och inte hungriga!) eller att lyckas att få dom sova innan dom blir övertrötta på långflygningar. Det låter enklare än det är - trust me!



Vår stora kille fick ett helt eget säte på det annars fullbokade planet!


Vi bor i en stor lägenhet med havsutsikt - hur härligt som helst och L är i himmelriket över alla stora (nya!) ytor att utforska. Han har tillochmed fått sitt eget lilla rum här i form av en gigantisk walk-in-closet i anslutning till vårt sovrum. Verkar sova gott där inne :)
Det första jag gjorde när vi kom fram var att snöra på mej joggingskorna och sticka ner till havet för en springtur på stranden! Jag fick tydliga flash-backs till tiden i Australien där jag dagligen gick eller sprang längs havet.. Det är något väldigt speciellt med den där salta havsdoften. Kommer passa på att njuta så mycket jag bara kan av den medans vi är här, för havet är väl just det enda som Queenstown saknar.

Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar