söndag 23 oktober 2011

France - New Zealand

Just nu pågår världscupfinalen i rugbyn och Frankrike och Nya Zeeland spelar den avgörande matchen. Det har varit sån hype inför denna match, och jag lovar att det inte finns ett enda hus i hela landet som inte tittar! Men frågan är hur detta kommer sluta.. det står 8-7 till NZ nu i halvlek. Inget vidare övertag med andra ord.
Herregud, även om inte jag bryr mej nämnvärt så vet jag att hela landet kommer vara i sorg imorgon om "vi" inte vinner detta...

Är faktiskt rätt sugen på att hoppa i säng redan nu men det vågar man väl nästan inte säga. Nattningen av L gick lite lättare ikväll även om vi var tvugna att torka upp en stor spya innan det var över. Hoppas och tror ändå att vi hittat en metod som funkar nu. Jag har aldrig, och kommer aldrig gilla att låta L gråta nån längre stund men nån minut känns okej. Ikväll gick vi in i varannan gång vilket gjorde det lite mindre jobbigt för mej.. hinner liksom samla ihop lite ny kraft då. Imorgon bär det av upp till QT igen, får se hur det funkar där.

Oj bara 10 minuter kvar av matchen nu. Fortfarande 8-7 till NZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar