söndag 15 juli 2012

Checked In


Här sitter jag nu!

Nu har vi precis checkat in på vårt lilla motell i Christchurch. Det öppnade så sent som i maj så det är hur fräscht som helst och med ett sovrum, vardagsrum och litet kök i ett och dessutom gratis internet - allt vi behöver med andra ord! Här stannar vi förmodligen på vägen hem också.

Resan har gått toppen hittills, L var hur exalterad som helst över att åka flygplan. Alla nya apps som jag laddade ner till iPaden igår kväll gjorde nog sitt till de med - perfekt underhållning för små (och stora)!

Nu ska jag ta en promenad och gå o kolla om jag kan hitta nån enkel middag åt oss och sen blir det tidigt i säng, väckarklockan ringer redan 4.30 imorgon!

4 kommentarer:

  1. Ni får ha en helt underbar semester nu :) njut av varje stund. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Johanna, det ska vi verkligen!

      Radera
  2. Wihoo! Ha så kul i Australien!! :-) Satt och tittade på gamla nostalgi bilder som Magnus har från när ni började studera på TAFE...vilka härliga tider! :-) Hoppas ni får en toppenresa att ladda batterierna! :) Kramar Hanna & Mange

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh visst är det kul att kolla på gamla bilder ibland och drömma sej bort lite! Sen är det ju aldrig samma sak när man kommer tillbaka men man får satsa på att skapa nya härliga minnen istället! Hoppas att allt är bra med er och att ni får en fortsatt fin sommar :) Kramar

      Radera