lördag 28 juli 2012

För frisk?

L är sej själv igen idag, men det är nästan så att jag undrar om han piggnade på sej lite vääl mycket ;) Han har nämligen  energi som aldrig förr ikväll och vill absolut inte sova... Kan ju iof ha nåt att göra med mängderna chokladfrappuchino han drack i eftermiddags när vi fikade på ett café! Tiden är förbi när man ovbrutet kunde äta vad man ville framför en liten ovetande bebis, nu får det gömmas och smusslas om man ska ha nåt kvar för sej själv :)

Ska ge upp det här sega internet nu och gå o tvätta mej o förhoppningsvis bestämmer sej L för att somna mellan oss i sängen annars vet jag inte vad jag gör... Har nämligen prövat alla metoder ikväll, sista hoppet är att han somnar när jag och C går o lägger oss!

Imorgon checkar vi ut härifrån efter ett litet missföstånd mellan mej och C angående vilken dag vi flyger hem. Kommunikationen angående logistik brister alltför ofta mellan oss, jag utbrast irriterat idag att det är "ju som att vi pratar två olika språk!". Halvvägs genom meningen inser jag att det är ju just vad vi gör... Inte för att jag pratar svenska med C men ibland är det små nyansskillnader i språket som gör att det faller gissar jag. 

Därmed inte sagt att det är mitt fel! Jag hävdar att C inte lyssnar ordentligt 9 av 10 gånger medan han menar att jag säger nåt annat än vad jag tänker. Hmmm. Vem vet egentligen??


Några bilder från dagen:


Jag la mej i en park...



....och läste denna bok medan L sov i vagnen



Parken låg precis invid havet!




Senare på eftermiddagen tog vi en promenad alla tre ner till havet... 
Jag ropade att L skulle komma till mamma!



Och det gjorde han!



Ett snabbt foto hann vi med innan han skulle ner igen - finns ju bra mycket roligare saker 
än att sitta i mammas knä :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar