söndag 15 juli 2012

First stop: Christchurch

Idag flyger vi upp till Christchurch där vi sover en natt innan vårt flyg lyfter mot Australien imorgon bitti klockan sju! Fråga mej inte hur jag tänkte när jag bokade just den flighten, men den var förmodligen bra mycket billigare än övriga. Just nu känns det dock som en mindre bra idé att försöka vara på plats på flygplatsen med all packning och en sömnig trio klockan fem på morgonen.

Oh well, finns värre saker att klaga på. Det nuvarande vädret i Australien tillexempel! Jag tror att jag lär packa ur merparten av mina shorts och linnen och ersätta dem med jeans och långärmade tröjor... Vädret ser inte särskilt lovande ut; min 12 grader och max 19 hela första veckan. Vår plan är att flyga upp till Cairns eller Hamilton Island om det blir alltför miserabelt på kusten!

Appropå varma kläder så måste jag rusa ner i tvättstugan och slänga i den sista tvätten i torktumlaren. Om 4 timmar (låter mycket men jag vet hur tiden har en tendens att springa iväg, särskilt när man har mycket att göra) kommer V och T och hämtar upp oss för att köra oss till flygplatsen.

Hörs nästa gång i Christchurch! Förhoppningsvis ett jordbävningsfritt sådant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar