söndag 29 juli 2012

Last Day

Vår sista dag i Australien och den har gått i stil med min födelsedag. Jag tror energin har gått ur oss alla lite, nu känns det att det är dags att komma hem till vardag och rutin igen. L vaknade imorse med röda utslag över hela kroppen som bara blev värre allt eftersom morgonen fortsatte så vi packade ihop i världens stress och checkade ut från vårt hotell och körde sen raka vägen till ett helgöppet Medical Centre. Vi fick träffa en doktor som slängde ett hastigt öga på L innan han konstaterade att det utan tvekan var en allergisk reaktion mot något han ätit eller kommit i kontakt med, så fick vi kortisonkräm och droppar utskrivet som han ska få i 3 dagar.

Med tanke på att han har haft hög feber för ett par dagar sen så kändes det lite olustigt att doktorn inte tittade närmre på honom, vi behövde inte ens ta av honom kläderna även fast jag berättade att utslagen satt i ljumskarna, på ryggen och magen. Aja, vi får hoppas att han hade rätt. Utslagen har lagt sej lite efter att vi använt krämen och förhoppningsvis är L bättre imorgon.

Nu ska jag packa lite här och försöka fördela all packning mellan väskorna så att vi slipper nån övervikt sen väntar sängen!

Night Night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar