onsdag 18 juli 2012

Sunshine Coast

Idag lämnade vi Guldkusten för Sunshine Coast, och både jag och C gillar det SÅ mycket mer! Vad jag tyckte var bra med Gold Coast är att alla nöjesparker ligger så nära, men annars så slår Mooloolaba Broad Beach och Surfers med hästlängder.

Sen att vi nu bor i en lägenhet med ett riktigt kök, tvättmaskin och tumlare istället för ett litet (om än lyxigt med världens utsikt) hotellrum gör nog att vi känner oss mer som hemma! Var iväg till Coles idag och fyllde på kylskåpet med mat som borde räcka veckan ut, vi har 7 nätter här sen får vi se vad vi gör de sista 5 dagarna. Vädret får nog avgöra det! Just nu ser det rätt så mulet och regnigt ut resten av veckan, men regnskurarna är korta och det är fortfarande varmt i luften så än går det ingen nöd på oss! 


Nu ska jag krypa ner brevid min älskling i vår lilla Queensize bed, undrar hur det ska gå, vi som är vana med minst King size. Kommer säkert slåss om täcket i natt haha. För att inte tala om L i vanlig ordning vill komma upp till oss i sängen, då lär det bli trångt!


En till bild från igår, idag har kameran fått vila:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar