onsdag 4 juli 2012

Tjejkväll

Jag blev medbjuden på en spontan "girls evening out" igår, och jag och tre till tjejer käkade middag på snordyra och lite överreklamerade (om du frågar mej) Seafood Reasturangen Wai i stan. Hursomhelst, maten var absolut god, sällskapet det bästa och kvällen blev supertrevlig! Kom inte hem förrän efter tio vilket får ses som en late night för mej!

Det var så skönt att bara sticka iväg och lämna över både middag, badning och nattning åt C. Jag var lite smått orolig att jag skulle få ett samtal om att L vägrade somna, han är trots allt van vid att det är jag som lägger honom varje kväll (C sköter badbiten). Den uppdelningen passar oss utmärkt men har ju nackdelen att jag blir begränsad när det gäller aktiviteter/nöjen på kvällen innan L somnat. 

Men C löste det hela på sitt eget lilla sätt, utan ett endaste telefonsamtal till mej. L vägrade nämligen att bli nedlagd i sängen av pappa så dom stack ut på en liten biltur istället och väl i bilen somnade han snart. När jag kommer hem ligger han och snarkar i bilbarnsstolen nere i garaget (som ligger på nedervåningen) med två filtar och C:s dunjacka över sej. C hade dessutom ställt dit babymonitorn för att vara helt säker att höra minsta knyst, uppe ifrån vardagsrummet. Allting är möjligt haha!

Kanske borde jag försvinna lite oftare om kvällarna... :)


Ännu en strålande vinterdag i Queenstown:


Så snart C kommer hem från Invercargill ska jag byta ut bootsen mot promenadskor och sticka ut på en liten runda :)


De här vyerna säger man nämligen inte nej till att insupa fler gånger på en dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar