fredag 28 maj 2010

Bye bye Sovmorgon

Jag hade bestämt mej för att ta sovmorgon efter en hektisk vecka men självklart vaknar jag redan vid sex och är vrålhungrig.. Låg med en kurrande mage o försökte somna om men vid sju gav jag upp! Nu ligger det havregrynsgröt i magen och jag funderar nästan på att slumra en stund på soffan framför brasan :)

Ska på min yoga vid 10 men innan dess tänker jag inte göra NÅNTING. Så himla skönt med en dag hemma! Vet inte när vi åker ner till farmen igen men förhoppningsvis inte tidigare än söndag. Jag hängde några tapetbitar igår eftermiddag innan vi körde mot QT men önskar att jag aldrig gått upp till huset överhuvudtaget - tror jag gjorde mer skada än nytta nämligen. Var så trött och hade verkligen ingen energi alls att vara nogrann och petig, blandade limmet alldeles för tjockt och allt blev bubbligt och fult.

Insåg även hur högljudd jag är när jag jobbar däruppe själv, C:s pappa kom nämligen upp och hjälpte till att måla lister och plötsligt kunde jag inte längre svära, sucka, stöna och skrika när saker gick fel - skitjobbigt!!

Innan dom värsta bubblorna..

Master Bedroom är färdigtapetserat - alltid något!

Nä nu ska jag göra mej en kopp te och kolla på nyhetsmorgon :)

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar