onsdag 12 maj 2010

No expectations..

Just ja, glömde ju skriva att den förväntade surkärringen på barnmorskemottagningen visade sej vara en rätt mysig tant :) Ibland kan det vara bra att ha låga eller inga förväntningar alls!
Besöket var över på mindre än en halvtimme, samma saker som förra gången kollades; den lilles hjärtljud, mitt blodtryck och sockernivå i blodet o så dom vanliga frågorna om jag i övrigt mår bra - och svaret är ju ja så vi var snart ute igen. Nästa besök är den 7:e juni och besöket efter det blir i Sverige!

Börjar förresten trivas okej i mitt hår nu.. visserligen fortfarande arg när jag vaknade och tittade mej i spegeln men under dan la det sej liksom. Vet ju att mitt hår bleks så otroligt snabbt i solen och jag kommer behöva klippa mej när jag kommer till Sverige, så kan slänga i lite ljusa slingor då!

Nu börjar Flight of the Conchords på TV, dom e så sjukt roliga.. Nya Zeeländarna själva verkar inte riktigt ha hajjat deras ironiska humor men kommer man från Sverige är man ju uppväxt med det! I love it!



Bret McKenzie and Jemaine Clement

1 kommentar:

  1. Hej! Jag hittade din blogg av en slump och blev genast fast. Vi är ju i något liknande situation då min sambo är från Australien. Den kärleken den kärleken :) Det är skönt att läsa om andra i samma situation och få lite tips och ideer. Skönt att åka hem till Sv snart :) Här är det härlig vår! Du har otroligt fina bilder och jag längtar tillbaka till NZ som jag besökte för ett par år sedan. Ha det bra. Mvh Ida

    SvaraRadera