tisdag 4 maj 2010

Ingen dog...

... av den misstänkt plastförgiftade mudcaken. Kanske lite tidigt att säga iof, sjukt god var den hursomhelst och bankmanagern verkade mäkta imponerad :) Nu har jag en socker-high som heter duga så tänkte ta den energin och gå ut på en långpromenad! Ipoden får följa med då vägarna här är så fruktansvärt tråkiga och raka..

Var nära att jag åt upp hela själv..

1 kommentar:

  1. Hej finis!

    Sitter på jobbet (ARN) och tycker synd om mig själv, har så sjukt tråkigt och är grymt trött! Klockan ringde 02.25 inatt, började jobba 03.45...alltså varför tackar jag ja till sånna här pass? Som tur är har jag bara 5 pass kvar den här månaden och alla innan nästa lördag, sen blir det kanske 2-3 st i juni, that´s it! Tror inte att det är bra för den lilla i magen att mamma jobbar oregelbundna tider och får för lite sömn. Ville bara dela med mig av mitt lidande, hehe!

    Men du det där med hot flushes känner jag igen, får dom från och till och det är ju inte speciellt skönt. Och angående maxiklänningar, kolla in asos.com, forever21.com och topshop.com, där finns det superfina klänningar. Man kan sitta i timmar och drömma sig bort bland alla fina kläder.
    Din mudcake såg ju jättegod ut, blev oxå sugen på att baka nu. Men frågan är om orken kommer räcka till, blir nog en nap när jag kommer hem och sen en långpromis i vårsolen.

    Skum kommentar, i know...

    Saknar dig som vanligt, 7v kvar!

    Pusssss

    SvaraRadera