torsdag 20 maj 2010

Hotellmys!


Nu ligger vi äntligen i hotellsängen uppe i Auckland! Trodde aldrig vi skulle komma fram ett tag, fastnade i rusningstrafik i säkert 2 timmar - hej storstad liksom. Har inte saknat just den delen nämnvärt...

Orkade inte göra oss iordning o gå ut o äta ikväll så beställde roomservice, en varsin lasagne som var god men pytteliten. Fortfarande hungriga sprang vi iväg i regnet till en närbutik runt hörnet o köpte godis och choklad o ligger nu o tittar på Brüno som går på TVn!

Ska vara ute i Devenport vid nio imorgonbitti för min inredningskurs och med tanke på dagens trafik-issues gäller det nog att vara ute i extra god tid. Dagen avslutas med ett besök i ett showroom i Parnell och därefter blir jag upphämtad runt halv fyra-tiden av älskling :)

Auckland Airport i onsdags - vi var evigt tacksamma att vi hade biljetter med Air New Zealand, det enda flygbolag som kunde flyga ut ur dimmiga Queenstown. Nackdelen med att bo i en stad omringad av höga berg..

2 kommentarer:

  1. Hej Emmisen!

    Antar att du redan är på väg till kursen, hoppas att du får en intressant och givande dag. Här hemma är det så otroligt varmt idag (runt 25 grader och strålande sol) och den värmen tillsammans med 8,5 timmes jobb (stående)är ingen bra kombination när man är gravid, svullna och trötta fötter plus ett snurrigt huvud blev resultatet. Tur att jag är ledig imorn och kan njuta av värmen samt vila upp mig lite.

    Det roligaste som hände idag var att vår barnvagn med alla (nästan, fattas ett underede till bilbarnstolen) tillbehör blev levererade hem till oss!!! Så himla kul, så nu har vi byggt ihop vagnen och provkört lite i lägenheten, är såååååå himla nöjda med valet av vagn. Jag fullkomligt älskar den, så himla lätt och smidig!
    Och helt svart, precis så som vi ville ha den. Hehe, tänk att man kan bli så lycklig av en vagn.

    När var det ni skulle få er vagn?

    Miss you darling,

    Pusssss

    SvaraRadera
  2. 25 grader, du skojar?? Gud va underbart - jag kommer imorrn!! Skämtåsido, hoppas verkligen alla åskmoln är bortblåsta den 28:e/29:e juni!

    Roligt att eran vagn äntligen kommit! Den är verkligen supersnygg, har sett den i flera bloggar :) Vi väntar fortfarande på vår kloss haha.. Börjar oroa mej att den kommer vara lite klumpig när man jämför med alla små smidiga cityvagnar, men det blir nog bra tillslut.

    Nu ska jag hoppa i säng, hoppas vi kan höras i helgen - typ söndag? Puss o Kram vännen!

    SvaraRadera