måndag 17 maj 2010

Exhausted!

Jösses, det finns nog ingen som kan göra mej så trött på bara några minuter... Min älskling och alla hans miljoner ideér och nya framtidsprojekt får mej att gå upp i taket ibland. Visst, det är ju det jag älskar med honom - livet blir ALDRIG tråkigt men ibland skulle jag vara tacksam för lite lugn o ro och att något faktiskt skedde enligt planerna. Dom första planerna that is!

Jag kom nyss in från huset där jag spenderat mestadelen av dagen med att måla och förbereda inför tapetseringen. Jag tänker sluta skriva om den där jäkla tapeten nu, det verkar nämligen aldrig ske.. varje gång jag tror att allt är klart så är det nåt som är kvar att fixa eller sprayas. Jag slänger in en bild istället när den jädra tapeten hänger där den ska. Tills dess lämnar vi det ämnet!

Har just käkat lite frukt och druckit en cappuchino till mellanmål. Är konstant hungrig nu för tiden och får kämpa emot frestelsen att inte stilla det med sötsaker utan istället äta mer riktig mat. Nu börjar 60 minutes makeover på TV:n - önskar vi också hade ett team på 20 hantverkare som stod o väntade utanför huset, helt gratis :)

Kom till oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar