söndag 9 maj 2010

Mammas Dag

Två vänner har hittills ringt o frågat om jag fått något på min första Mother's Day.. Svaret är nej men jag förväntar mej något nästa år, annars jäklar haha. Tycker själv att det hade varit lite tidigt om C kom med frukost på sängen redan i år, ungen är ju inte ens ute liksom. Mina vänner menade dock att jag ju faktiskt bär omkring på vårt barn och därför självklart förtjänar en present! Nåja, C's mamma blev iallafall uppvaktad (tack vare påtryckningar från mej) med ett fint uppläggningsfat i hennes favoritfärg ljusblått. Vi hade även planerat att gå ut o äta antingen lunch eller middag men C sa att "nu har du ju fått ett fat så det räcker väl" hahaha.

Anade med ens hur framtida Mors Dagar kommer bli... Förhoppningsvis lyckas jag uppfostra vår son att bli lika uppspelt av att både ge och få presenter, precis som sin mamma :)

Börjar verkligen känna mej gravid nu, har en liten kula (enorm i mina mått) som står ut hela dagen, från morgon till kväll och kan endast döljas i kläder stora som tält. Kanske borde jag våga lite tajtare kläder snart och försöka vara en stolt gravid kvinna.. Måste dock erkänna att det här med att vara gravid inte är min grej alls, ser fram emot att bli mamma men att vara gravid är knappast något jag äääälskar att vara - nä skulle vara glad om ungen kom imorrn. Eller nej förresten, några veckor till - känner mej inte alls redo och har ju varken fått barnvagnen, gått på profylaxkurs eller steriliserat några mjölkflaskor!

Däremot har jag roat mej med att ta några Dagens Mama Outfit...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar