torsdag 20 oktober 2011

Dagens idag igen!

Nedan ser ni hur jag såg ut idag, dock bara för några timmar - åkte hem o bytte om efter att jag ätit lunch med I inne i stan, stickad tröja var på tok för varmt! Jeansen åkte av dom med, älskar visserligen dessa slitna gamla godingar men dom är bäst nytvättade - sen hasar dom liksom ner och visar mer än vad som är anständigt. Efter ombytet och storstädning o tvätt så bar det av till en bröllopsbutik i Frankton där vi valde ut 3(!) fantastiska klänningar som jag ska ha på mej under photo shootet nästa helg!

Jag var helt salig när jag åkte därifrån, hade lätt kunnat bära 2 av dem på mitt eget bröllop en dag.. Gud jag börjar låta som en riktig bridezilla, blir nästan rädd för mej själv haha. Tänk, för inte så många år sen så sa jag att gifta mej knappast var något som jag såg som viktigt eller någonsin drömt om. Hade tillochmed en period när jag sa att jag ALDRIG ville gifta mej.. Tur att man har rätt att ändra sej!




2 kommentarer:

  1. Älskar såna vardagliga, avslappnade, men ändå genomtänkta outfits. Jag ska börja jobba nu och då går slitna jeans mm bort :( Men på helgerna så!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Samma här, outfits som ovan är verkligen jag i ett nötskal! Jag trivs allra bäst i kläder som är enkla, bekväma men ändå som du säger, är genomtänkta (utan att det syns särskilt :) Tur att du kan hoppa i favvojeansen på helgerna när du börjar jobba igen! Kram

    SvaraRadera