lördag 8 oktober 2011

Mr & Mrs Meyer

Så var dom gifta, Blair och Jo! Otroligt fint ordnat bröllop och på en alldeles fantastisk "location". Jag stannade så sent som till niotiden, och hann däremed vara med på både middag, tårta och tal. C:s mamma nattade L i vagnen på hotellet så länge. Han började skruva på sej lagom tills jag klev in genom dörren! Då blev det kramkalas sen somnade han om direkt i sin säng. Min lille älskling.

C är fortfarande kvar på festen och kommer hem med bussen som går från bröllopslokalen vid midnatt, och då han inte har någon nyckel känns det rätt onödigt att släcka lampan.. Men mina magasin är urlästa och godiset så gott som uppätet, och jag klarar seriöst inte att hålla ögonen öppna mycket längre. Får se till att ha mobilen på ljudlöst i handen så att bara jag och inte L vaknar. Kan bli spännande att se hur det slutar ;)

Night Night



Stiliga Blair och vackra Jo strax efter cermonin var över



Doubble chocolate mudcake-tårta - sååå god!



Det blev den nya klänningen från Max, dock är detta ENDA bilden jag har på oss.. Och halva klänningen är ju ur bild, typiskt. Kände mej fin iallafall!

2 kommentarer:

  1. Å vad fina ni är! Alltid kul med bröllop!
    Låter som att ni hade en bra dag. :)

    /Caroline

    SvaraRadera
  2. Tack Caroline! Det var ett jättefint bröllop och det var roligt att klä upp sej lite för ovanlighetens skull, då jag oftast springer runt i jeans eller mjukisbrallor hemma :)

    SvaraRadera